Conceptul barzz fitness este special creat pentru omul modern care își dorește un stil de viață sănătos, dar care nu are foarte mult timp la dispoziție, fie că petrece ore bune la birou sau este o super mămică.

De aceea, am îmbinat tehnicile moderne de antrenament care aduc rezultate rapid și care îți redau mobilitatea si funcționalitatea mișcărilor în activitățile de zi cu zi, cu planuri alimentare personalizate de către nutriționistul nostru.

Antrenamentele barzz fitness sunt extrem de variate și acoperă toate nevoile pe care le poți avea: antrenamente de forță pentru creșterea masei musculare și tonifiere, antrenamente funcționale pentru creșterea metabolismului și o calitate ridicată a vieții și antrenamente cardio, care ard multe calorii și sunt extrem de distractive. În acest fel alungăm monotonia din sala de fitness!

Este deosebit faptul că lucrăm cu grupe de maxim 5 persoane, deoarece antrenamentele sunt personalizate pentru a-ți acorda intimitate și toată atenția antrenorului personal. Pentru a exclude accidentările specifice sălilor de fitness, evităm aparatele clasice și lucrăm cu accesorii moderne și cu greutatea corpului ori cu greutăți libere.

Planurile de nutriție personalizate sunt atent concepute de către nutriționistul nostru împreună cu fiecare client, ținând cont de stilul de viață și preferințele acestuia: fără diete stricte, fără înfometare și fără riscuri pentru sănătate!

Rezultatele vin doar dacă avem grijă la felul în care ne alimentăm, pentru că suntem ceea ce mâncăm, iar cu o îndrumare de specialitate lucrurile sunt mult mai simple.

Echipa noastră este formată din patru instructori acreditați național și internațional în fitness și un manager de proiecte deosebite.

Suntem mari iubitori (devoratori) de fitness și de tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos, iar acest lucru reiese din toate acțiunile pe care le-am desfășurat până acum sub sigla barzz fitness.

 

Dacian Sarivan

 

Fondatorul studiourilor barzz fitness, unde oamenii nu doar se antrenează, ci învață să se autodepășească la fiecare antrenament și să devină cea mai bună versiune a lor.

Este nutriționist specializat în Gradul de Sațietate al Alimentelor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, autor al cărții: Rețete de slăbit pentru gurmanzi ocupați. Alături de el vei descoperi în farfurie bucuria de a trăi frumos.

Ca fitness master trainer, împărtășește de câțiva ani generațiilor de noi instructori Fitness Education School experiența sa în materie de Nutriție și Functional Training.

Bogdan Păcurariu

bogdan

A reușit să formeze o super comunitate la studioul nostru din Deva. Valoarea unui trainer bun se citeste în mulțumirea clienților, mai ales atunci când rezultatele vin repede!

Cu o experiență de peste 10 ani în fitness, reușește să își aducă clienții în cea mai bună formă, iubește drumețiile, sportul în aer liber, antrenamentele de tip Suspension Training și Body-Building.

Este Fitness Master Trainer specializat în tehnici de creștere a masei musculare, pe care le predă viitorilor instructori de fitness.

 

Iulian Albu

17453608_1281273748626574_240873615_o

Cel mai nou membru al echipei noastre și cel mai tânăr, ne molipsește cu energie și voie bună!

Este sportiv de performanță și are grijă de clienții de la studioul din Hunedoara. Ineracțiunea cu el este atât de frumoasă încât se simt cu toții parte din familia barzz fitness.

Participă cu pasiune la activități sportive, drumeții montane și crede că cel mai important lucru pentru a deveni un instructor de fitness bun este să îți asculți clienții și să îți pese cu adevărat de obiectivele lor.

Ciprian Tătaru

IMG_20170320_211857

Este specialistul nostru în Suspension Training la studioul din Orăștie și concepe antrenamentele pentru tonifiere intensă și consum mare de calorii.

Clasele de Suspension Training sunt extrem de populare și distractive, iar intensitatea lor aduce rezultate vizibile chiar de la primele ședințe. Clienții sunt foarte încântați de acest stil de antrenament!

Ciprian pune mare accent pe funcțiile mușchilor și folosește tehnicile de creștere a intenității antrenamentelor, astfel că într-o singură oră lucrează eficient întregul corp.

 

Alexandra Stancu

Ce ne place nouă cel mai mult însă, este să împărtășim cu ceilalți experiența noastră, să le oferim sprijinul nostru, dar mai ales să reușim să le aducem schimbarea pe care si-o doresc atât de mult în viața lor.

Astfel, ne-am implicat de fiecare dată în proiecte care ne ajută să ne îndeplinim această dorință. Le poți urmări în secțiunea Evenimente.

Alexandra este coordonatorul nostru de proiect și realizează comunicarea cu partenerii de evenimente și clienții noștri, așa că nu ezitați să o contactați indiferent că aveți nevoie de ajutorul nostru, că vreți să organizăm un eveniment împreună sau pur și simplu vreți să devenim prieteni.

Scrieți-ne un mesaj sau sunați-ne la: 0769 286 022 și promitem să fim alături de voi!

Like us! Join us! Share us! 🙂

 

Apariții media

kiss

    radio color        sigla-hunedoara-tv1     ziar hd    unu tv

stiri din vest

 

 

 

Parteneri de evenimente

feds   femeia   amp   arsenal   evolutii    bucurie    Wsw

 

Write a comment:

Your email address will not be published.