Alexandra Sarivan          Bogdan Păcurariu          Dacian Sarivan          Iulian Albu          Janos Vajda          Ciprian Tătaru

Alexandra Sarivan

Alexandra este coordonatorul nostru de proiect și realizează comunicarea cu partenerii de evenimente și clienții noștri, așa că nu ezitați să o contactați indiferent că aveți nevoie de ajutorul nostru, că vreți să organizăm un eveniment împreună sau pur și simplu vreți să devenim prieteni.

      

Bogdan Păcurariu

Personal Trainer / Pro Budybuilder

A reușit să formeze o super comunitate la studioul nostru din Deva. Valoarea unui trainer bun se citeste în mulțumirea clienților, mai ales atunci când rezultatele vin repede!

Cu o experiență de peste 10 ani în fitness, reușește să își aducă clienții în cea mai bună formă, iubește drumețiile, sportul în aer liber, antrenamentele de tip Suspension Training și Body-Building.

Este Fitness Master Trainer specializat în tehnici de creștere a masei musculare, pe care le predă viitorilor instructori de fitness.

 

      

Dacian Sarivan

Personal Trainer/ Nutriționist

Fondatorul studiourilor barzz fitness, unde oamenii nu doar se antrenează, ci învață să se autodepășească la fiecare antrenament și să devină cea mai bună versiune a lor.

Este nutriționist specializat în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, autor al cărții: Rețete de slăbit pentru gurmanzi ocupați. Alături de el vei descoperi în farfurie bucuria de a trăi frumos.

Ca fitness master trainer, împărtășește de câțiva ani generațiilor de noi instructori Fitness Education School experiența sa în materie de Nutriție și Functional Training.

 

      

Iulian Albu

Personal Trainer

Momentan cel mai tânăr membru al echipei noastre, ne molipsește cu energie și voie bună!

Este sportiv de performanță și are grijă de clienții de la studioul din Hunedoara. Ineracțiunea cu el este atât de frumoasă încât se simt cu toții parte din familia barzz fitness.

Participă cu pasiune la activități sportive, drumeții montane și crede că cel mai important lucru pentru a deveni un instructor de fitness bun este să îți asculți clienții și să îți pese cu adevărat de obiectivele lor.

 

      

Vrei să faci parte din echipa barzz fitness?

Suntem o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in lumea fitness-ului, am lucrat cu mii de oameni, am schimbat vieti, i-am invatat pe oamenii cu care am lucrat notiuni esentiale despre fitness, comunicare, psihologie si dezvoltare personala si dorim sa oferim aceasta posibilitate si celor pasionati, care doresc sa ajunga profesionisti in domeniu.

Аpply Now