Această carte este încercarea mea de a dovedi că poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.

Din experiență, îți spun că alimente considerate de mulți interzise precum pâinea, cartoful sau pastele, gătite corect și servite în porții decente, pot fi consumate chiar zilnic și kilogramele să dispară.

De ce rețete de slăbit?

La nivel global, 95% dintre persoanle care încep o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus nu reușesc să o urmeze și în decurs de câteva luni pun înapoi toate kilogramele pierdute sau mai mult.

Încerc să educ oamenii cu care lucrez, să îi fac să înțeleagă principiile de funcționare ale organismului, care sunt mecanismele ce declanșează scăderea în greutate și care alimente sunt sănătoase sau nu. Pentru că odată înțelese aceste lucruri nu trebuie să mai ții dietă niciodată și poți să mănânci foarte variat, iar scăderea și mai ales menținerea unei greutăți sănătoase, să nu pară un efort.

Cu toate acestea, mulți dintre cei care au înțeles ce au de făcut se confruntă cu problema inspirației sau a lipsei timpului. După o perioadă li se pare monotonă și mai puțin gustoasă alimentația sănătoasă și sunt tentați să consume alimente care le sabotează scăderea în greutate. Așa a apărut această carte, oferă idei rapide, sățioase,  gustoase și diversificate, dar și principiile după care se compune orice rețetă perfectă pentru slăbit.

Te invit să încerci aceste rețete și aștept să îmi scrii cum ți s-au părut, dar ce m-ar bucura cel mai tare e să îți dai frâu imaginației și să imi spui că „te-ai prins” și că ai o rețetă nouă.

Spune nu dietelor!

Autorul

Această carte este disponibilă atât  în format electronic, având un design special pentru telefonul mobil, cât și în format tipărit. Este extrem de practică și poate fi utilizată cu ușurință de către cei mai ocupați gurmanzi.

Iată ce conține cartea REȚETE DE SLĂBIT pentru gurmanzi ocupați:

mic dejpranzcina                        vegandesert

                                            

Câte 10 rețete din fiecare !

Cartea cuprinde 50 de rețete cu numărul de calorii / porție și cantitățile de macronutrienți. Acestea au fost testate de către clienții barzz fitness, care sunt încântați de faptul că pot mânca pe săturate, fără a pierde mult timp în bucătărie și că se pot bucura de arome deosebite fără a-și sabota slăbirea.

Prețul cărții în format tipărit este 59 lei, cu livrare în țară prin curierat rapid sau prin poștă. Plata se realizează în sistem ramburs. Comanda se efectuează telefonic la: 0769 286 022.

Prețul cărții în format  e-book este  8 Euro (38 lei) pentru 50 de rețete create de către Nutriționistul Dacian Sarivan. Pentru acest format, apasă pe butonul: Comandă ACUM!

comanda-acum

Poți comanda și telefonic la: 0769 286 022.

Alexandra îți va oferi toate detaliile despre această carte extrem de utilă în procesul de slăbire și cel de menținere a unei greutăți ideale. Nu ezita să o contactezi!

Iată ce părere au avut cei care au testat rețetele până acum:

Testimonial retete

Testimonial retete2

Testimonial retete4

Iată și un prewiew al rețetelor din carte:

Mic dej

pranz

vegane

desert

Încearcă și tu!

Pentru e-book, apasa butonul: Comandă ACUM!

comanda-acum

Sau comandă cartea tipărită la: 0769 286 022

Despre autor   profil

Dacian Sarivan a studiat nutriția în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Este fondatorul conceptului barzz fitness, care cuprinde o serie de studiouri, unde clienții au parte de antrenamente personalizate în funcție de obiectivele lor și planuri de nutriție special concepute pentru ei de către autorul acestei cărți.

A devenit Fitness Master Trainer la una dintre cele mai importante școli de fitness din România și predă viitorilor instructori de fitness metode de antrenament și bazele nutriției sportive.

Cea mai mare realizare a sa, este că a reușit să ajute sute de oameni să înțeleagă și să aplice principiile pentru un stil de viață sănătos, prin seminarele de nutriție și antrenamentele gratuite pe care le organizează în diferite orașe din țară.

Poți participa și tu la astfel de evenimente sau îi poți cere consultanța de specialitate la: fitness@barzz.ro 

Pentru mai mult sprijin, a creat site-ul: www.barzz.ro unde publică articole în domeniile fitness și nutriție, toate în concordanță cu cele mai noi studii de specialitate.

Write a comment:

Your email address will not be published.