retete de slabit pentru gurmanzi ocupati
retete de slabit pentru gurmanzi ocupati

Această carte este încercarea mea de a dovedi că poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.

Din experiență, îți spun că alimente considerate de mulți interzise, precum pâinea, cartoful sau pastele, gătite corect și servite în porții decente, pot fi consumate chiar zilnic și kilogramele să dispară.

Cartea cuprinde 50 de rețete cu numărul de calorii / porție și cantitățile de macronutrienți. Acestea au fost testate de peste 500 de clienți pe care i-am avut de-a lungul timpului, care sunt încântați de faptul că pot mânca pe săturate, fără a pierde mult timp în bucătărie și că se pot bucura de arome deosebite fără a-și sabota slăbirea.

 

Din carte…

poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.

Doar 9 Euro/39 lei

poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.

Mai mult decât o carte…

Vino cu noi!

Comunitate
retete de slabit

E mai ușor când ai susținere! Am creat un grup secret pe facebook unde îți poți impărtăși reușitele sau eventualele piedici și unde vei primi răspunsul de care ai nevoie.

Mai mult decât o carte

Curs de nutriție
Pe lângă cele 50 de rețete îți ofer un curs gratuit de nutriție în care înveți cum să ții kilogramele departe pentru totdeauna. De asemenea, primești rețete noi, gustoase, dar perfecte pentru slăbit, în fiecare săptamănă.

Pe lângă cele 50 de rețete iți ofer un curs gratuit de nutriție în care înveți cum să ții kilogramele departe pentru totdeauna. De asemenea, primești rețete noi, gustoase, dar perfecte pentru slăbit, în fiecare săptămână.

Mai ușor decât crezi

Kilogramele scad
poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.

Mănanci pe săturate, diversificat, sănătos, iar kilogramele incep să dispară. Am testat aceste rețete cu sute de clienți în studiourile barzz fitness pe care le dețin în țară.

Ce spun cei care au cumpărat cartea:

Despre autor

Dacian Sarivan a studiat nutriția în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Este fondatorul conceptului barzz fitness, care cuprinde o serie de studiouri, unde clienții au parte de antrenamente personalizate în funcție de obiectivele lor și planuri de nutriție special concepute pentru ei de către autorul acestei cărți.

A devenit Fitness Master Trainer la una dintre cele mai importante școli de fitness din România și predă viitorilor instructori de fitness metode de antrenament și bazele nutriției sportive.

Cea mai mare realizare a sa, este că a reușit să ajute sute de oameni să înțeleagă și să aplice principiile pentru un stil de viață sănătos, prin seminarele de nutriție și antrenamentele gratuite pe care le organizează în diferite orașe din țară.

poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.