Selectează o Pagină

truthU

Tot mai multi oameni sunt interesati de miscare si alimentatie sanatoasa si ma bucura foarte mult acest lucru. Ce nu imi place este ca industria fitness-ului, la fel ca oricare industrie unde se invart miliarde de dolari, are ca prim scop profitul. Pentru a produce un profit generos s-au scos pe piata cat mai multe produse, iar oamenii au fost convinsi ca au nevoie de ele.  Iata cum s-a intamplat acest lucru:

Producatorii de aparate si lanturile de sali de fitness au reusit sa implementeze ideea ca nu poti sa te antrenezi eficient fara accesul la aparatele lor scumpe. Am intalnit foarte multe persoane care credeau ca TREBUIE sa alerge pe banda ca sa arda grasime, iar muschii se construiesc impingand la nu stiu ce aparat. TOTAL FALS!

Producatorii de suplimente i-au convins pe majoritatea tinerilor ca au nevoie de prafuri (pudre proteice) pentru constructia de masa musculara, iar pe cei care vor doar un stil de viata sanatos ca nu se poate obtine acest lucru fara vitamine, antioxidanti, minerale, extracte care fac minuni si alte tampenii sintetice. UN MARE NEADEVAR!

Antrenorii si autorii, asa zisii experti in domeniu, vin cu programe care promit minuni, scot volume intregi despre nu stiu ce dieta si metode revolutionare de antrenament. MAJORITATEA SUNT MINCIUNI!

Nu vreau sa ma credeti pe cuvant, inainte de a lua o decizie vreau sa cititi cu atentie articolele scrise pe acest site. Fiecare articol aduce argumente logice si dovezi stiintifice cu scopul de a va DEMONSTRA ca totul este de fapt mult mai simplu. Daca vreti sa fiti in forma maxima, nu aveti nevoie sa cheltuiti niciun ban pe echipamente scumpe si suplimente, nu aveti nevoie de un abonament la sala (spun asta chiar daca detin mai multe săli) si nu trebuie sa urmati diete stricte, artificiale.