Selectează o Pagină

Această carte este încercarea mea de a dovedi că poți să mănânci sănătos, gustos, rapid, foarte diversificat și să slăbești.

Din experiență, îți spun că alimente considerate de mulți interzise, precum pâinea, cartoful sau pastele, gătite corect și servite în porții decente, pot fi consumate chiar zilnic și kilogramele să dispară.

Cartea cuprinde 50 de rețete cu numărul de calorii / porție și cantitățile de macronutrienți. Acestea au fost testate de sute de clienți pe care i-am avut de-a lungul timpului, care sunt încântați de faptul că pot mânca pe săturate, fără a pierde mult timp în bucătărie și că se pot bucura de arome deosebite fără a-și sabota slăbirea.

Din carte...

Despre autor

Dacian Sarivan a studiat nutriția în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Este fondatorul conceptului barzz fitness, care cuprinde săli de fitness în mai multe orașe din țară, unde clienții au parte de antrenamente personalizate în funcție de obiectivele lor și planuri de nutriție special concepute pentru ei.

A devenit Fitness Master Trainer la una dintre cele mai importante școli de fitness din România și predă viitorilor instructori de fitness metode de antrenament și bazele nutriției sportive de peste 5 ani. În 2019 s-a calificat în finala Campionatelor Europene de Culturism și Fitness INBA.

Cea mai mare realizare a sa, este că a reușit să ajute sute de oameni să înțeleagă și să aplice principiile pentru un stil de viață sănătos, prin seminarele de nutriție și antrenamentele gratuite pe care le organizează în diferite orașe din țară.