emotionaleating

Aud de la clientii mei foarte des expresia “nu stiu ce sa mai mananc”. Desi nu pare, este o problema destul de grava. Monotonia si plictiseala care apar dupa o perioada de “regim” sunt unele din principalele cauze pentru care putini oameni reusesc sa adopte o alimentatie sanatoasa pe termen lung.

Lumea incepe entuziasmata, trec primele 2 saptamani,  apar  rezultatele,  trece o luna, deja rezultatele sunt vizibile, toata lumea e fericita. In luna a doua apar problemele. Oamenii s-au plictisit de alimente sanatoase si incep sa mai ciuleasca pe ici pe colo cate o felie de pizza, un suc, o prajitura, iar spre sfarsitul lunii  renunta total. Sunt dezamagiti de ei, dar se consoleaza cu ideea ca sunt gurmanzi si mancarea sanatoasa nu e pentru ei.

Cati dintre cei care incep o dieta trec prin asta? Peste 90%! Din aceasta cauza am hotarat sa tratez serios subiectul si sa ofer solutii la aceasta problma. 

Incepand de azi am sa scriu articole si pe aceasta tema si am sa introduc o rubrica noua pe site intitulata “ RETETE” , unde am sa vin cu o gramada de idei noi care sa va ajute la diversificarea meniului (clar vedetele acestei rubrici or sa fie retetele de deserturi sanatoase).

Astept intrabarile si sugestiile voastre!