1 SĂPTĂMÂNĂ GRATUIT cu antrenor personal

Dacă vrei să slăbești, să fii mai sănătos, mai puternic, cu mai multă energie, să arați mai bine și să intri în hainele de acum câțiva ani, sigur te putem ajuta.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt! Îți oferim 1 săptămână gratuit cu trainerul nostru, să ne cunoști și să te convingi de asta.

Mirela M. - "Am slăbit 44 de kilograme în 10 luni."

“Doresc sa multumesc echipei Barzz fitness, antrenorului meu Răzvan, tot timpul mă susții, mă ajuți și te dedici! Mulțumesc!”

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU 1 SĂPTĂMÂNĂ GRATUIT CU ANTRENOR PERSONAL

UN PROGRAM CARE FUNCȚIONEAZĂ

Am testat și îmbunătățit acest program unic de antrenament și nutriție de mai bine de 8 ani în studiourile barzz fitness, în mai multe orașe din țară. A fost urmat cu succes de peste 2000 de persoane!

Acum poți să ai și tu aceleași rezultate. Vei arăta mai bine, iar rezistența, forța, mobilitatea și energia cresc de la o săptămână la alta.

#SuperAntrenament

Superfit® este un sistem de antrenament unic, dezvoltat în studiourile noastre. Este conceput special pentru reducerea stratului adipos, accelerarea metabolismului și un corp tonifiat, puternic.

#SuperNutriție

Primești un plan alimentar in care Mănânci pe săturate, diversificat, sănătos, iar kilogramele încep să dispară. Am testat aceste rețete cu sute de clienți în sălile barzz fitness.

 

#SuperComunitate

E mai ușor când ai susținere! Am creat un grup unde îți poți împărtăși reușitele sau eventualele piedici și unde vei primi răspuns la orice problemă.

  

Super Traineri

Trainerii barzz fitness, certificați național și internațional, îți oferă antrenamente eficiente, concepute special pentru a-ți atinge obiectivele indiferent de condiția fizică de la care pornești. 

Bogdan Păcurariu

Bogdan Păcurariu

Personal trainer

Fitness Master Trainer cu o experiență de peste 10 ani, finalist în 2017 la Campionatele Naționale de Culturism si Fitness și la Grad Prix Pro Nutrition. Reușește de fiecare dată să își aducă clienții în cea mai bună formă. 

Dacian Sarivan

Dacian Sarivan

Nutriționist/trainer

A studiat nutriția în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Finalist în 2019 la Campionatul European de Culturism INBA, fondatorul conceptului barzz fitness, este acum alături de tine în programul #SuperFIT.

Janos Vajda

Janos Vajda

Personal trainer

După o carieră de peste 30 de ani în fotbal, ca jucător în Liga I a României și participări la turnee internaționale de fotbal pe plajă, a devenit un #SuperTrainer barzz fitness. Te așteaptă cu cele mai eficiente antrenamente.

TE AȘTEPTĂM!

6 + 9 =