Selectează o Pagină

17028943_954816631315125_1416388359_n

Totul despre slabit sanatos, alaturi de specialistul in nutritie Dacian Sarivan – Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca.

La acest seminar GRATUIT dezbatem mituri care iti saboteaza slabirea si primesti solutii concrete pentru a obtine greutatea pe care ti-o doresti.

Cu totii ne dorim un corp frumos si sanatos! Majoritatea chiar incepem un program de antrenament si tinem dieta. Stiai ca, la nivel global, 95% dintre cei care incep o dieta esueaza? Iar partea si mai proasta este ca sanatatea lor e afectata, iar kilogramele in plus se intorc.

Dar DE CE NU reusim sa avem rezultatele dorite? Nu motivatia e cea care iti lipseste, asa ca nu te mai simti vinovat!

Suntem zilnic bombardati cu informatie de proasta calitate din partea unor pseudo-specialisti, care poate nu au studiat vreodata procesele complexe care au loc in corpul uman. Sa nu mai vorbim de faptul ca esti unic, iar abordarea trebuie sa fie personalizata pentru a avea rezultatele dorite.

Datoria noastra, ca specialisti acreditati, este sa punem capat dezinformarii masive din domeniile fitness si nutritie, deoarece sanatatea ta NU se face dupa ureche ori dupa opinii fara acoperire stiintifica!

ADEVARUL este ca slabirea poate avea loc sanatos FARA DIETE STRICTE, fara sa te infometezi si fara sa iti pui sanatatea in pericol, in mod sustenabil.

Ce functioneaza cu adevarat? Cum iti mentii silueta pentru totdeauna si cat este de importanta nutritia pentru a reusi? Afla toate aceste raspunsuri si multe altele de la Nutritionistul Dacian Sarivan. El iti va demonstra principiile care stau la baza procesului de slabire, cu argumente si studii concrete.

Duminica, 19 martie, la Hotel Bulevard din Hunedoara, incepand cu ora 18:00.


Locurile sunt limitate! Fii printre cei care isi doresc o schimbare in bine si rezerva-ti locul la: 0769 286 022.
Te asteptam cu drag! 🙂