Selectează o Pagină

Barzz Fitness

Online e mai simplu!

#SuperFIT

Te antrenezi oriunde, oricând!

SuperFIT®

 Un program pentru un corp suplu, definit și atletic.

Slăbești, ești mai puternic și ai mai multă energie!

#SuperAntrenament

Superfit® este un sistem de antrenament unic, dezvoltat în studiourile noastre. Este conceput special pentru reducerea stratului adipos, accelerarea metabolismului și un corp tonifiat, puternic.

#SuperNutriție

Mănânci pe săturate, diversificat, sănătos, iar kilogramele încep să dispară. Am testat aceste rețete cu sute de clienți în sălile barzz fitness.

 

#SuperComunitate

E mai ușor când ai susținere! Am creat un grup unde îți poți împărtăși reușitele sau eventualele piedici și unde vei primi răspuns la orice problemă.

  

FUNCȚIONEAZĂ!

Am testat și îmbunătățit acest program unic de antrenament și nutriție de mai bine de 8 ani în studiourile barzz fitness, în mai multe orașe din țară. A fost urmat cu succes de peste 2000 de persoane!

Acum poți să ai aceleași rezultate și de acasă. Vei arăta mai bine, iar rezistența, forța, mobilitatea și energia cresc de la o săptămână la alta.

Acest program este atât de complex încât poți să îl urmezi toată viața și costă doar cât abonamentul pe o singură lună la sală.

Doar 269 RON RON

ÎNCEPE ACUM!

“…Cu ajutorul exercițiilor și a nutriției oferite de Dacian am reușit să scap de 9 kg în doar două luni.” 

Sorin K.

“…Am încercat și am plătit inutil numeroase programe de fitness online, dar #SuperFIT este singurul care m-a convins să mă țin de antrenamente.”

Mădălina A.

“….Recomand cu toată încrederea. Este o investiție atât de mică raportat la valoarea primită!”

Alexandra V.

Ce cuprinde programul:

  • Antrenamente unice alături de trainerii barzz fitness. Fiecare antrenament este gândit special pentru rezultate maxime în 15-30 de minute/zi, fără aparate sau accesorii de fitness.
  • Ghid de nutriție cu meniuri pe care le poți personaliza 100%, conceput de nutriționistul nostru.
  • Intri în grupul privat de Facebook, unde primești antrenamentele, iar trainerii și întreaga comunitate îți sunt mereu alături. Primești susținere și răspuns la orice întrebare.
  • Vei progresa continuu. Primești periodic video-uri și articole care te ajută să îți îmbunătățești stilul de viață. Arăți mai bine, te simți mai bine.
  • Fără riscuri! Nu slăbești…îți primești banii înapoi.
  • Primești GRATUIT e-book: REȚETE DE SLĂBIT.

Alimente considerate de mulți interzise, precum pâinea, cartoful sau pastele, gătite corect și servite în porții decente, pot fi consumate chiar zilnic și kilogramele să dispară.

Cartea cuprinde 50 de rețete cu numărul de calorii/porție și cantitățile de macronutrienți. Acestea au fost testate de sute de persoane, acum încântate de faptul că pot mânca pe săturate, fără a pierde mult timp în bucătărie și că se pot bucura de arome deosebite fără a-și sabota slăbirea.

#SuperTraineri

Trainerii barzz fitness, certificați național și internațional, îți oferă antrenamente eficiente, concepute special pentru a-ți atinge obiectivele de acasă, fără aparate sau accesorii de antrenament. 

În grupul privat, ei îți sunt mereu alături pentru un plus de motivație și sfaturi. 

Bogdan Păcurariu

Bogdan Păcurariu

Personal trainer

Fitness Master Trainer cu o experiență de peste 10 ani, finalist în 2017 la Campionatele Naționale de Culturism si Fitness și la Grad Prix Pro Nutrition. Reușește de fiecare dată să își aducă clienții în cea mai bună formă. 

Dacian Sarivan

Dacian Sarivan

Nutriționist/trainer

A studiat nutriția în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Finalist în 2019 la Campionatul European de Culturism INBA, fondatorul conceptului barzz fitness, este acum alături de tine în programul #SuperFIT.

Janos Vajda

Janos Vajda

Personal trainer

După o carieră de peste 30 de ani în fotbal, ca jucător în Liga I a României și participări la turnee internaționale de fotbal pe plajă, a devenit un #SuperTrainer barzz fitness. Te așteaptă cu cele mai eficiente antrenamente on-line.

Fără riscuri!

Nu slăbești…îți primești banii înapoi.

Articole din blog