Selectează o Pagină

detox4

Ce este DETOX celular?

În societatea modernă, o cantitate mai mare de toxine intră în corpul nostru decât cea pe care suntem capabili să o eliminăm, fie că e vorba de poluare, alimente procesate, băuturi, sedentarism, radiații, stres ori tutun. De aceea, e nevoie de o curățare profundă, la nivel celular, nu doar de una superficială, la nivelul tractului digestiv.

DETOXUL celular presupune revigorarea în plan fizic și emoțional prin eliminarea tuturor factorilor nocivi din viața noastră, organismul uman fiind un ansamblu complex de sisteme care care funționează bine doar împreună, într-o relație de interdependență.

Din cauza mediului toxic în care ne desfășurăm activitățile în viața de zi cu zi, celulele noastre se degradează într-un ritm accelerat, iar bolile și durerile sunt o consecință imediată a acestui proces.

Este foarte important să ne restabilim echilibrul natural, atât în plan fizic cât și emoțional pentru a ne bucura de energia unui stil de viață sănătos.  Iată cei mai importanți pași pentru o detoxifiere celulară completă:

detox47

# Hidratarea : apa este necesară pentru aproape toate procesele de eliminare a toxinelor din corp, de aceea, un consum optim este crucial în procesul de detoxifiere, având totodată grijă la puritatea acesteia. De câtă apă avem nevoie fiecare? Aflăm în Tabăra de DETOX de la specialistul nostru în nutriție.

# Alimente naturale integrale la minim 70-80% din mese : suntem ceea ce mâncăm și din păcate, consmăm din ce în ce mai multe alimente care în loc să ne ofere sănătate și energie ne îmbolnăvesc. Meniul omului modern este alcătuit adesea, uneori chiar fără să știe, din alimente procesate intens, alimente modificate genetic, grăsimi hidrogenate, alimente supuse creșterii artificiale, zaharuri rafinate și alimente sărace în nutrienți. În Tabăra de DETOX vom învăța cum să facem cele mai bune alegeri alimentare pentru sănătate.

# Fasting cu apă, ceai sau cafea : acest concept a revoluționat lumea medicală în anul 2016, prin obținerea premiului Nobel în medicină de către dr. Yoshinori Ohsumi, care a demonstrat beneficiile deosebite ale postului negru intermitent și ale autofagiei. Aflăm toate detaliile și cum își găsește utilitatea acest concept în viețile noastre într-un seminar de nutriție dedicat.

# Mișcarea : pentru o detoxifiere completă, trebuie să alegem acele antrenamente care ne pun sângele în mișcare la nivelul tuturor mușchilor, care aduc mobilitate articulațiilor și funcționalitate în mișcări. Antrenamentele metabolice sunt cele mai eficiente pentru eliminarea toxinelor la nivelul pielii, însoțite de stretching funcțional pentru articulații și postură corectă. Le vom încerca pe toate în programul nostru!

# Tehnici avansate de eliminare a toxinelor : acestea vin să completeze metodele de bază, obligatorii și constau în:

  • saună
  • masaj
  • meditație

Beneficii DETOX

detox18

# Mai multă energie

# Scăderea în greutate

# Încetinește îmbătrânirea

# Fortifică sistemul imunitar

# Îmbunătățește aspectul pielii

# Întărește mental și aduce un echilibru emoțional

# Ușurează sistemele digestiv, excretor și circulator

 

De ce să participi la  Tabăra DETOX și slăbire din 2-4 iunie?

detox16

Înflorește odată cu natura și află de la specialiștii noștri în nutriție și fitness cum se realizează o detoxifiere care să îți aducă starea de bine și rezultate vizibile pe corpul tău.

Acesta este un proiect inedit, deoarece vei învăța în cadrul seminarelor și work shop-urilor cum să realizezi o detoxifiere celulară completă pentru o viață plină de energie și sanătate și cum să te echilibrezi prin alimentație și sport pentru a îndepărta stresul, durerile și oboseala atât de comune omului modern.

Locul pe care l-am ales pentru tine este cu totul special, fiind recunoscut pentru energia pozitivă pe care o emană. În mijlocul a 88 de hectare de pădure te vei reconecta cu natura și vei respira cel mai curat aer.

Specialiști

IMG_0009

Dacian Sarivan (foto stânga) este fondatorul studiourilor Barzz Fitness, unde oamenii nu doar se antrenează, ci învață să se autodepășească la fiecare antrenament și să devină cea mai bună versiune a lor.

Este nutriționist specializat în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Alături de el vei descoperi în farfurie bucuria de a trăi frumos.

Ca fitness master trainer, împărtășește de câțiva ani generațiilor de noi instructori Fitness Education School experiența sa în materie de Nutriție și Functional Training.

Bogdan Păcurariu (foto dreapta) a reușit să formeze o super comunitate la studioul nostru din Deva. Valoarea unui trainer bun se citeste în mulțumirea clienților, mai ales atunci când rezultatele vin repede!

Cu o experiență de peste 10 ani în fitness, reușește să își aducă clienții în cea mai bună formă, iubește drumețiile, sportul în aer liber, antrenamentele de tip Suspension Training și Body-Building.

Este Fitness Master Trainer specializat în tehnici de creștere a masei musculare, pe care le predă viitorilor instructori de fitness.

Program DETOX

detox26

VINERI, 2 iunie

16.00 – CHECK IN

17.00 – 18.00 – NE CUNOAȘTEM

18.30 – 19.00 – SMOOTHIE ENERGIZANT

19.00 – 20.00 – SEMINAR: TOTUL DESPRE DETOX CELULAR cu Nutriționistul Dacian Sarivan

20.00 – 21.00 – CINA – MENIU DETOX

detox58

SÂMBĂTĂ, 3 iunie

07.00 – 07.30 – FUNCTIONAL STRETCHING cu Barzz Fitness Trainers

09.00 – 10.00 – SEMINAR: SECRETELE CEAIULUI – TEA BREAK

detox6

11.00 – 12.00 – YOGA POWER cu Doru Dorobăț

13.00 – 14.00 – PRÂNZ – MENIU DETOX

15.00 – 19.00 – DRUMEȚIE ÎN PĂDURE / ACTIVITĂȚI DE RELAXARE

19.00 – 20.00 – CINA – MENIU DETOX

20.00 – 22.00 – RELAXARE & SMOOTHIE LA PISCINĂ & SPA

DUMINICĂ, 4 iunie

07.00 – 07.30 – FUNCTIONAL STRETCHING cu Barzz Fitness Trainers

08.00 – 09.00 – MIC DEJUN

09.00 – 10.00 – SEMINAR: NUTRIȚIA PENTRU SLĂBIT cu Nutriționistul Dacian Sarivan

10.00 – 11.00 – ANTRENAMENT METABOLIC cu Instructorii Bogdan Păcurariu și Dacian Sarivan

11.00 – 12.00 –  PREMIERE & SMOOTHIE

12.00 – CHECK-OUT

detox38

Happy, healthy and ready

Înscrieri

Data limită pentru înscrieri este 30 mai.

Locurile sunt limitate la 20 de persoane, iar cazarea se poate face în regim single sau double în camere Ofițer, la Arsenal Park Transilvania.

Pentru a vă înscrie și pentru a obține toate indicațiile necesare, vă rugăm să ne contactați la:

0769 286 022

sau la adresa de e-mail:

[email protected]

Colega noastră Alexandra vă ajută cu drag!

Preț

Prețurile afișate includ cazarea, mesele și toate activitățile din program, după cum urmează:

12 – 30 aprilie : 599 lei/persoană/sejur

1 – 15 mai : 649 lei/persoană/sejur

16 – 30 mai : 699 lei/persoană/sejur

Pentru confirmarea înscrierii se achită un avans de 450 lei în contul bancar al organizatorului, deschis la Banca Transilvania. Prețul final al tabarei se ia în considerare în funcție de data la care s-a plătit avansul.

Ultima zi de plată integrală este 30 mai.

*Pentru cazarea în regim single se percepe un supliment de cazare de 90 lei.

Testimoniale

Testimonial tabara

Organizatori Logo barzz

Echipa noastră este formată din patru instructori acreditați național și internațional în fitness, un nutriționist și un manager de proiecte deosebite.

Suntem mari iubitori de fitness și de tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos, iar acest lucru reiese din toate acțiunile pe care le-am desfășurat până acum sub sigla barzz fitness.

Mai multe informații despre noi, găsești aici: barzz fitness

Parteneri logo apk

Arsenal Park Transilvania este cel mai mare parc tematic din Romania, fiind situat în mijlocul unei păduri de stejari, în apropiere de zona Cetăților Dacice din munții Orăștiei, recunoscute pentru energia benefică pe care o emană. Profită de acest loc pentru a te reconecta cu natura și pentru a respira cel mai curat aer.

Mai multe informații despre cazare și activități, găsești aici: Arsenal Park

Te așteptăm cu drag!